elmo

Welcome To My Entry



Sunday, 18 December 2011

rindu tahap gaban!^-^

hoi..hoi..
i'm coming back..:)lame xupdate..bz la smnjk keje nieyh..
ahha..blagak jew lbh,pdhl keje xsbrape pun..
just part time tuk fair at parkson..tuk hilng kn bushan time cuty sem nieyh..:D
13 hary jew..kpde kawan2 yng mintak fina belanje 2..sory la yew..
xbole kut nak belanje,yla gaji xsbnyak mane pun..xsmpai 1000 pun..ahhaha..oke kpde sesape yng ckap blakng psai fina 2..p mampus la yew..ahahah..:P
lantak kami la nak keje mane pun..kami punye suke la..so xperlu nk sibuk pasai owang noh..ahaha fina da lary topik da nieyh..oke.balik kepada topik asal..:D..ary nieyh fina nak cerita pasai someone 2..fina RINDU sangat2 kat dye..rindu tahap gaban!!xtau la knpe ttbe td teringt kat someone..:)td tnguk ramai jew orang bjaln n shopping ngn someone special with him..agak jelous la jugak..yla..mereka bole kelua bjln ngn pasangan..aq???kelua ngn membe2 jew la..:'(
safina..no men no cry oke.just smile..ahha.nta pape nta fina merepek nieyh..
oke..yng penting fina rndu dye sngt2.bak kate ibu.."xpe bia kan dye pegi kalau memng dye jodoh kau,dye akan kmbali cary kau"hurm...harap2 mcam 2 la..:)
fina rindu dye..belaian manje dye..nada suare..n yang paling penting senyuan dye..:).xtau la sebb ape fina rndu senyuman dye sngt2..senyuman dye 2 bg fina chumil..<3
series xtypu!!ahhaha..merepek lagi..:P


keyh la xde mood la nak citer lebih2..lau awak terbace..saye nk awak tau yang saye miss awak sngat2.... ,xkesah la awak nak cakap saye apew..yang penting..saye nak awak tau..saye sayang awak sangat2!!i miss u <3..pic awak n rambut awak time nga pnjang 2 saye still simpn ag awak..:)xkesah la nk ckap saye nieyh terhgeh2 or mengedik kat awak..saye terima..:)




No comments:

Post a Comment